Scroll Top
Bucurati-va de o experienta linistitoare
Despre noi

Salonul de infrumusetare Magnetic Hair este locul in care tu esti tratata asa cum meriti…SPECIAL. Misiunea noastra este aceea de a-ti pune in valoare frumusetea si de a te face sa te simti relaxata si increzatoare, oferindu-ti doar servicii de cea mai buna calitate.

Pasiunea pentru a scoate la iveala magnetismul din fiecare femeie care apeleaza la noi,  s-a nascut in urma cu 10 ani.  Atunci am inceput sa oferim servicii calificate in industria frumusetii, folosind doar branduri celebre de produse din domeniul infrumusetarii profesionale.

Consideram ca vizita la salon trebuie sa fie o experienta reconfortanta si placuta pentru TINE, de aceea am fost atenti la cele mai mici detalii, de la confortul pe care ti-l ofera mobilierul modern si comod ales de noi si pana la aparatura de ultima generatie pe care o folosim cu maximum de profesionalism.

Salonul de infrumusetare Magnetic Hair reuneste in echipa sa, specialisti in coafura, machiaj, dar si in manichiura & pedichiura, cosmetica si epilare, oferindu-ti pe langa un set complet de servicii, toata grija si atentia de care ai nevoie.

Personalul nostru iti asigura consiliere in domeniile noastre de activitate, ascultandu-ti in acelasi timp dorintele, intrucat pretuim foarte mult comunicarea si apropierea fata de femeile ce ne acorda incredere si se lasa pe mainile expertilor nostri.

Confidentialitatea este unul dintre angajamentele noastre fundamentale la Magnetic Hair, asadar poti apela cu deplina incredere la serviciile noastre.

10

Ani
de experienta

0
Beauty Styles
0
Tratamente
0
Proceduri
0
Cliente fericire

 

Serviciile noastre

din salon

Clear Filters
Epilare
Epilare
MAKE UP
MAKE UP
Coafura
Coafura
Manichiura & pedichiura
Manichiura & pedichiura
Cosmetica
Cosmetica
Terapii corporale
Terapii corporale